Werkwijze

Met veel plezier maak ik keukens, inbouwkasten, meubels en accessoires op maat. Een tafel van hout die precies past, voor in de keuken of in de tuin. Of een letterbak, om dat ongebruikte hoekje in de keuken te benutten. Maar ook realiseer ik die blind opgehangen planken aan de muur, een houten bank voor aan de eettafel (desgewenst met opbergruimte). Samen met u kijk ik naar passende afmetingen, materialen en kleuren.

Ook grotere klussen pak ik graag aan. Uw nieuwe keuken die u maar niet bij een winkel kunt vinden of een wandvullende garderobekast in uw slaapkamer. Een houten vloer, een (maatwerk) radiator ombouw, het aanbrengen van isolatie of het plaatsen van een muurtje. Voor passen en meten neem ik de tijd, maar niets duurt onnodig lang. Omdat ik in uw thuis aan de slag ben, ga ik met respect voor de ruimtes aan de slag. Geen onnodige rommel, geen onverwachte beschadigingen en wat ik echt niet kan, zal ik niet provisorisch oplossen. En als het grote werk eenmaal af is, dan zorg ik met plezier voor de goede afwerking.

Voor een meubelstuk komen we een stukprijs overeen, berekend aan de hand van uw wensen. Het kan zo eenvoudig of zo frivool als u dat wilt. Voor het grotere opknapwerk stel ik een offerte op, gebaseerd op uren en materialen. Gewoon even kennismaken kan natuurlijk ook, niets is zo belangrijk als een meubelmaker-klusser waarmee u goed kunt overleggen en afstemmen. Aarzel vooral niet om contact met me op te nemen.